5.4M images of Marykay

Marykay, Marykaymalaysia, Marykaykl
0 0
Jom chat! Jangan malu2 whatsapp kak Anne. 😊 I’m happy to assist you. . . Nak beli Mary Kay ? Tanya Kak Anne !! 😁. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0173023926 Anne Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor#marykayklcc#marykaylovers
Marykay, Marykaybeauty
0 0
Hi! I’m sharing to y’all my Mary Kay Starter Kit 💖 It comes with a Clearproof Charcoal Mask, Botanical Scrub, Botanical Moisturizing Gel, and a lot more of freebies (Mirrors, spray bottle, magazines, mixing trays, disposable facial cloth, samplers, and a lot more) 💕 <—Swipe left to see ‘em. If you want to be a part of the Mary Kay family or if you want to order, don’t hesitate to PM me. 😉 #marykay #marykaybeauty
Noncomedogenic, Freefacial, Freeskincare
0 0
APA ITU NON COMEDOGENIC?? PENTING SANGAT KE?? APA FUNGSI NYA?? . Kebanyakan produk/skincare sekarang takde pun benda ni (kalau ada ia akan tulis dikotak). Penting sangat ke non-comedogenic ni?? 🤔 Haa kalau nak tahu ia sangat penting sebab kalau takde benda ni tiap kali skincare/make up, muka kita mesti akan naik jerawat. Haa cer tengok cepat skincare/makeup yg uolls guna ada tulis tak? 😧 Kalau nak tahu semua produk Mary Kay adalah non-comedogenic iaitu ia tidak menyumbatkan pori². Tahulah kan kalau hari² kita tepek foundation, kalau liang pori kita tersumbat mulalah terjadinya blackhead, whitehead, jeragat, jerawat dan macam² lah. Kulit pun jadi berminyak sebab kulit tak dapat bernafas dgn baik. Udara keluar masuk terganggu dan tak bebas. 😳 Jangan ingat jantung kita je perlukan oksigen, ♥️ tapi kulit kita pun perlukan oksigen juga. Korang lepas ni nak beli mana² produk/makeup pastikan ada tulis non comedogenic okay? 🤗 Your Truly Beauty Consultant, #noncomedogenic #freefacial #freeskincare #freemakeup #mk #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaykl #marykaygombak #marykayselayang #marykayrawang #marykaybukitsentosa #marykaybukitberuntung #marykaybsbr #marykaysgbuloh #marykaydamansara #marykaybandarutama #marykayoneutama #marykayou #bebasmerkuri #tanpabahankimia #skincare #marykayskincare #sayajual #top5global #worldclass #beautytips #kulitsihat #kulitcantik
Dewikharyawati, Dewibagitips, Marykay
0 0
Tips merawat JERAWAT Semua org tahu kebaikan bersenam. Bsenam byk kebaikan tau. Bdn fit plus kite akan berpeluh dgn byk. Itu salah satu cara utk buang toksik jgk. Dewi suka bersenam sambil dgn lagu. Zumba, tabata, even blari kelilingi taman pun xpe. Asal peluh keluar. Jom kite mula Amalkan bersenam sbg gaya hidup sihat Love, DewikharyawatiMk #dewikharyawati #dewibagitips #marykay #incrediblebee #mkmalaysia #mksingapore #mkskincare #makeup #mkmakeup #mkmasai #mkpasirgudang #mkjohorbahru #mktamanairbiru #mktmncahayamasai #mkkotamasai #mkliptint #mkmelaka #mkmedini #mkserikembangan #mkserikembangan #cod #codpasirgudang #codmasai #muapasirgudang #muajohor #mua #mksabah #jerawat #flawless
Marykayatplay, Marykay, Marykaykedah
0 0
MARY KAY TOP 3 COLOUR COSMETICS BRAND IN MALAYSIA MARY KAY AT PLAY 💞 Baked Eye Trio 💞 Kod 💕 Morning Toffee for an earthly look😍😍 #marykayatplay #marykay #marykaykedah #marykayalorsetar #marykaypokoksena #marykaykualanerang #marykaylovers💋
Marykaymalaysia, Marykay, Marykaykualalumpur
0 0
Pernah tak korang yg mengalami masalah kulit extra kering? Dah pakai moisturizer pun tak hilang jgk. . 🏵Maybe korang perlu cuba Intense Moisturizing Cream.🏵 . Dengan consistency yg pekat dan kaya dengan lembapan, ia dpt membantu masalah kulit kering korang. . ➡️Caranya, tak perlu pakai kat seluruh muka. Hanya sapu kat tempat yg kering sahaja. . Nak cuba?? Contact cik kemal : 0102082075 📱 Senior beauty consultant Mary Kay . #marykaymalaysia #marykay #marykaykualalumpur #marykaysetapak #marykaygombak #kulitcerah #kulitcantik #kosmetik #fattzura
Mandymarykay7599, Marykayjacksonms, Marykaymandy
1 0
💗💗💗💗 Inventory in! You paid for it, and yes it has arrived...every time I get my customers MK products it makes me feel like it’s Christmas 🎄 all over again. Then, I place your items in our MK bags 😍 I just love 💕 it! Small order or big order, THANK YOU! #mandymarykay7599 #marykayjacksonms #marykaymandy #blackgirlmagic #blackgirlsrock #workingmom #marykay #marykayus #mymarykaylife #faithit #trusttheprocess #wewin #sisterhood #SuperBadALLDayLong
Поменял компанию!
⠀⠀⠀
Начинаю бизнес с нуля.
⠀⠀⠀
Хотя не с нуля, ведь у меня есть самое ценное, что всегда останется со мной.
⠀⠀⠀
Мои знания, навыки, опыт и поддержка близких.
⠀⠀⠀
Будет много тех кто в меня не верит, тех кто скажет что у меня не получится.
⠀⠀⠀
И это нормально.
Ведь вера в себя, четкий план и чистота намерений приведут меня к успеху🤩
3 1
Поменял компанию! ⠀⠀⠀ Начинаю бизнес с нуля. ⠀⠀⠀ Хотя не с нуля, ведь у меня есть самое ценное, что всегда останется со мной. ⠀⠀⠀ Мои знания, навыки, опыт и поддержка близких. ⠀⠀⠀ Будет много тех кто в меня не верит, тех кто скажет что у меня не получится. ⠀⠀⠀ И это нормально. Ведь вера в себя, четкий план и чистота намерений приведут меня к успеху🤩
Marykay, Marykaymalaysia, Marykaykl
0 0
TOP 10 BEST SELLER MARY KAY 😄👍🏻 Mana tak bestnyaaa ada 4 fungsi dalam 1 tiub cleanser , pernah jumpa cleanser yang ada 4 fungsi macam ni ? . . First time cuci muka dengan Cleanser Timewise 3D ni ponnn terus fall in love 😍 sebab rasa fresh dan tak rasa kering langsung mukaaaa !! Best woooo !! Yang dah try je yang tahu feels dia , nak try for FREE ? Boleh je ! Set your appointment with CikAnggun . . Baru tahun lepas launch , tahun ni dah dapat awards produk Mary Kay bukan beshe beshe okay 😝 jom consult kulit wajah anda secara percuma ♥️ I’m happy to assist you alls. . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. . 💗 CikAnggun 📲 013-4911908 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand
Marykaymalaysia, Marykay, Marykaykualalumpur
0 0
♡ Mary Kay Intense Moisturizing Cream ♡ . Tahu tak kulit yang KERING boleh menyebabkan kekedutan pada kulit muka 😱😱😱 Fungsi Krim ini adalah :- . 😉 Kulit serta-merta kelihatan berseri, membelai dengan sungguh halus dan lembut 😉 Melembapkan kulit sehingga 10 jam 😉 Sesuai untuk kulit sensitif . Siapa ada masalah kulit kering???? U should have 1. . Berminat?? Contact cik kemal : 0102082075 📱 Senior beauty consultant Mary Kay . #marykaymalaysia #marykay #marykaykualalumpur #marykaysetapak #marykaygombak #kulitcerah #kulitcantik #kosmetik #fattzura
MaryKay, ComingSoon
0 1
It’s what’s underneath that makes you who you are. Stay tuned for an exciting new launch that celebrates your inner and outer beauty. Any guesses? 😉 #MaryKay #ComingSoon
Marykay, Marykaymalaysia, Marykaykl
1 0
Jom tgk apa kata MUA cuba makeup remover Mary Kay 😍 . . 💕Kenapa saya pilih Mary Kay?????💕 1. Mary Kay telah berada dalam dunia kosmetik sejak 53 tahun yang lalu dan terdapat 35 pasaran negara seluruh dunia. 2. Produk berkualiti.... International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 serta mempunyai kilang sendiri tanpa menumpang pada mana-mana kilang untuk mengilangkan produk. 3. Bahan Botani - 1st gred bahan botani yang sangat berkualiti 4. Selamat kerana tidak mempunyai bahan kimia berbahaya utk kulit mahupun kesihatan badan 5. Ada barisan consultants yg membantu pengguna membuat pilihan yg tepat tanpa membazir duit. 6. Harga yg berpatutan & lebih tahan lama compare to other international products (biasanya 6-8 bln) 7. Jaminan 100% kepuasan pengguna dlm masa 90 hari jika tidak bersesuaian dgn kulit. 8. Halal dan tidak diuji pada haiwan. 9. Menyihatkan & mencantikkan kulit secara semulajadi 10. Produk terkawal kerana tidak dijual di mana2 kaunter di seluruh dunia tp hya boleh didapati dari Perunding Kecantikan Mary Kay shj. Pernah nampak foundation Mary Kay yg fake kat psr mlm? 11. Mary Kay juga bukan shj memberi consultation secara percuma tetapi ia juga menyediakan peluang kerjaya utk yg berminat. . . Nak kulit sihat dan cantik? Jomm wasap zie 🤗 ________________________ 📲 whatsapp zie 0199209742 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #careermarykay #imcome #marykaycleanser #lipsticks #moisturizer #serum #beautyconsultant #marykaylipandcheek#promoseptember #toner #aesthetic #dermatologist #skinvibrush #oilfreemakeupremover #mascara #eyeshadow #perfume #galeri_harian #dailycare #bebasjerawat #kulitsihat #jelita #skinvigoratesonic #fearlesslyperfume #marykaysabah #marykayroutine
Cejas, Mirada, Maquillaje
0 0
Necesitas tener una mirada de impacto? No sólo por las sombras, pestañas... Tus cejas son importantes! Estas preparada para una sesión y aprender como dejarlas perfectas? Esta es tu sesión con unos pasos muy sencillos 😉😉😊😊 Www.marykay.es/soledadpueyo 😍😍😍 #cejas #mirada #maquillaje #marykay #beautytips #maquilladoraprofesional #novias2019😍😍😍😍 #mymklife
Marykay, Marykaypenang, Marykaybeautyconsultation
0 0
*TimeWise®️ Pore Minimizer* Kajian telah dijalankan terhadap 10 wanita untuk menggunakan Mary Kay TimeWise®️ Pore Minimizer dua kali sehari selama tiga minggu. Ternyata lapan dari 10 wanita tadi gembira dengan hasil ditunjukkan pada kulitnya. Serum ini menyediakan pertahanan setiap hari untuk mengawal pembesaran liang roma. Setelah merawat liang roma, secara tidak langsung tekstur kulit pun tampil lebih menawan. Pore Minimizer ini meninggalkan kelembapan pada kulit dan keseluruhannya kulit jadi lebih jelas. Radang juga tidak lagi muncul setelah memakainya dan kamu selesa sepanjang hari. Merenung ke cermin, ternyata kompleksi wajah semakin sekata. Formula serum ini sesuai buat semua jenis kulit dan tona kulit. TimeWise®️ Pore Minimizer memaparkan kombinasi ekstrak botanical untuk penghasilan berkesan pada kulit. Kehilangan ketegangan atau keanjalan kulit sepanjang tempoh usia meningkat menyebab liang roma terbuka. Ekstrak Persian silk tree bark dan ekstrak soybean ternyata membantu memberikan protin pada kulit agar mengetatkan semual liang roma dan keseluruhan kulit umumnya. Manakala ekstrak sea whip dan ekstrak evodia fruit untuk menenangkan kulit. *Keputusan Jelas Kelihatan Selepas Tiga Minggu* Ini adalah keputusan daripada kajian terhadap pengguna wanita yang menyedari perubahan pada wajah mereka setelah menggunakan Pore Minimizer :- Memberi lebih keyakinan – 80% Menutup jelas liang roma – 83% Memperbaiki penampilan kulit – 87% Meninggalkan kulit lebih lembut – 90% . Whatsapp to order/free consultation 0146633573 #marykay #marykaypenang #marykaybeautyconsultation #marykaybc #mkbc #mkbeautyconsultation #marykayfoundation #marykayfoundationprimer #marykaymakeup #marykaylipstick #mkfoundation #marykaypenang #marykaymakeup #marykaybeauty #marykaybeautyconsultantpenang #marykaybcpenang #foundationmalaysia #foundationbest #marykaypenang #marykaynibongtebal #marykayparitbuntar #marykaybatugajah #marykayipoh #marykayporeminimizer #poreminimizer #poreminimizerserum #poreminimizermarykay #serum #serummuka #serumporipori #poriporiterbuka
Marykay, Sessaodecuidadodapele, Cuidadodelapiel
0 0
Primeiro muda a tua pele e confiança, apartir daqui tudo muda ao teu redor, acredita! ❤ Bom dia 💋 #marykay #sessaodecuidadodapele #cuidadodelapiel #marykayportugal
Nikky, Marykay, MKSeminar2019
0 0
Macam mana lah tak sayang kt MK, janji bagi 2 je lipsmatte, sampai2 dpt 4! . Tote bag, illuminating drops, 2 contouring sticks, 4 lipsmatte (liquid lipstick) . #Nikky #marykay #MKSeminar2019
Lipstickmarykay, Marykayampang, Flawlessskin
1 0
𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐄𝐑 𝐒𝐔𝐍𝐒𝐂𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐒𝐏𝐅𝟏𝟓 . 💓 gel yg sangat ringan dan mudah dipakai 💓 mengadungi spf 15 utk protect kulit dr sinar uv 💓 makeup lebih tahan lama 💓 makeup nampak licin dan flawless 💓 hasil kajian menunjukan 120 wanita menggunakan foundation primer setiap hari. 💓sgt sesuai utk yg mudah berpeluh dan melakukan aktiviti lasak. . Nak try produk Mary Kay ? Tekan link kat bio ✨ 𝙇𝙤𝙫𝙚, 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙈𝙖𝙧𝙮 𝙆𝙖𝙮 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 Cik Ainul 🌷 . #lipstickmarykay #marykayampang #flawlessskin #ilovemarykay #marykaymalaysia #dramasweetdreams #marykaybestseller #lipstickmurah #timewise #travel #ilovemarykay #marykaypuchong #marykayselangor #marykay #cccream #marykaycod #marykaykinrara #sweetdreams #sideincome #marykayskincare
марафонкрасоты, Marykay
3 2
День 1 ( продолжение) Проснувшись утром, почувствовала, что лицо до сих пор увлажнено. Никакой сухости, что обычно происходит с утра и говоришь не боясь, что кожа треснет🤣🙈, да есть и такие проблемы у обладателей сухой кожи. Ночной крем крутой. Уход за кожей дальше был по схеме очищение после сна- тоник- дневной крем. Пробуем наносить дневной крем. Приятненький, мякгой консистенции, очень легко наносится. Что показалось интересным, это то, что крема на половину лица понадобилась с полноготка. Вот это удивительно. Так как пользуясь кремои Nivea, мне нужно очень много крема, чтобы добиться такого увлажняющего и смягчающего эффекта. Крем для глаз. Эта зона лица наиболее уязвима, так как кожа вокруг глаз почти в четыре раза тоньше остальной кожи на лице. Кроме того, в этой зоне отсутствуют сальные железы, и активная мимика способствует образованию морщин. Все эти причины дают однозначный ответ: для кожи вокруг глаз нужен специальный, деликатный уход. А обычные дневной или ночной крем может только усугубить положение, вызвать отеки или раздражение. Окей, пробуем. Приятно, пахнет, что важно, не щиплет кожу и не стягивает. Следующий этап - маскирующее средство, это коррекция лица, высветляем нужные участки( было скинуто видео, как это делать, а то кто-то из деревни🙈) вроде получилось 🤷‍♂️ И заверзающий этап сс- крем -- легкий тональный крем, увлажняет, корректирует тон кожи. Пробуем. Все, чем я пользовалась из декоративной косметики-- это тушь и карандаш для бровей, а единожды решив попробовать тональный крем, собираясь на мероприятие, получила такую аллергию, что лечила неделю 🙈 Не скатывается, не жжет и спасибо @elenazorko, за то, что буду сегодня на тренировке красоткой! Приходи на Zumba и удостоверься, какая у тебя прилежная ученица! #марафонкрасоты#marykay
Mamablog, Mamabloger, Zasenamalovana
1 0
Jde se na brunch👍😋Když mě Terezka viděla (asi po druhé v životě) s rozpuštěnými vlasy a namalovanou, tak chvíli přemýšlela, jestli bude řvát nebo ne😂#mamablog #mamabloger #zasenamalovana #zaseučesana #brunch #marykay #holkynatahu #mumoftwo #mumanddaughter
Marykay, Marykaylife, Womenempowerment
0 0
Orders arrived 💞 Thank you so much ladies ❣️ 2 pcs Charcoal Mask 2 pcs Botanical Cleansing Gel 1 Peach Pop Cheek and Lip Stick #marykay #marykaylife #womenempowerment #marykaybeauty
Marykay, Marykaymalaysia, Marykaykl
1 0
The best makeup remover on the world tau . Sangat best tak tau nak cite macam mana .korang oatot cuba sendiri 😍 . Meh grab sekarang hanya RM48 je uolls . . . Nak oder? Jom wasap zie _______________________ 🌺Zie 🌺 0199209742 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #c #Lipmatte #marykaycleanser #Gelaemishinelipstick #moisturizer #beautyconsultant #marykaylipandcheek#promoseptember #toner #aesthetic #dermatologist #skinvibrush #oilfreemakeupremover #mascara #eyeshadow #perfume #galeri_harian #dailycare #bebasjerawat #kulitsihat #jelita #skinvigoratesonic #Lipsandcheekstick#marykayroutine
Marykaybangi, Marykaykajang, Flawlessskin
1 0
🌺FOREVER DIAMOND🌺 Dengar nama pun dah wow kan!!! Bau yang sangat lembut, tenang je. Botol sangat cantik dan menarik. Jom la tambah koleksi wangian korang dengan "forever diamonds". Wangiii saaangat. 🌺🌺🌺 Dapat free Lipstick tau!! Special for this month only. www.wasap.my/60133131365 #marykaybangi #marykaykajang #flawlessskin #perfume #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
Lipstickmarykay, Marykayampang, Flawlessskin
1 0
𝚂𝚄𝙿𝙿𝙻𝙴𝙼𝙴𝙽𝚃 𝚃𝙴𝚁𝙱𝙰𝙸𝙺 𝙼𝙰𝚁𝚈𝙺𝙰𝚈!!! . 🐚OIL FREE HYDRATING GEL🐚 . 🐠Utk KULIT BERMINAYK & KOMBINASI 🐠 Gel yg sgt ringan 🐠 Cepat meresap 🐠 Melembapkan kulit 🐠 Mengawal minyak 🐠 Meredakan Jerawat 🐠 Menghilangkan jeragat 🐠 Meredakan radang kulit merah2 🐠 Make up base 🐠 Sebagai Cooling gel lepas berjemur 🐠 Membantu pertumbuhan sel kulit baru 🐠 Meredakan pengelupasan & kulit yg rosak . Nak try produk Mary Kay ? Tekan link kat bio ✨ 𝙇𝙤𝙫𝙚, 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙈𝙖𝙧𝙮 𝙆𝙖𝙮 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 Cik Ainul 🌷 . #lipstickmarykay #marykayampang #flawlessskin #ilovemarykay #marykaymalaysia #dramasweetdreams #marykaybestseller #lipstickmurah #timewise #travel #ilovemarykay #marykaypuchong #marykayselangor #marykay #cccream #marykaycod #marykaykinrara #sweetdreams #sideincome #marykayskincare
МэриКэйБалашиха, мастерклассБалашиха, мастерклассМосква
1 0
Пилинг для лица Revealing Radiance™ против заметных признаков старения Revealing Radiance Facial Peel Основной компонент пилинга – гликолевая кислота – золотой стандарт среди альфагидроксикислот (АНА). Она обеспечивает многоуровневый подход к отшелушиванию. Кожа приобрела здоровое сияние.* Текстура кожи значительно улучшилась.* Мимические и даже возрастные морщинки выглядят менее заметными.* Программа «Глубокое очищение» от Mary Kay® поможет подобрать правильный уход. Готова рассказать подробнее на мастер-классе по красоте! #МэриКэйБалашиха #мастерклассБалашиха #мастерклассМосква #лучшеедляменя #провереновременем #краснаяпомада #лучшаяработа #балашиха #красотавуверенности #всевналичии #marykay #marykayrussia
Marykay, успешные, красивые
1 0
А вы любите что то новое? Как часто вы что то меняете в своей жизни? В своих привычках? Предлагаю менять вместе! Приходите на мастер класс по макияжу и пробуйте наши новинки! #marykay #успешные #красивые #бизнесдляледи #консультант #женскиештучки #карьера #Россия #Казань #мойтатарстан #мойmarykay
Marykay, Marykay, Marykaymalaysia
1 0
Beli PERFUME free lipstik #marykay yg bernilai RM 52.. Siapa yg suka Bau bunga2.. Wangi.. Lembut ni la perfume nya tauu.. BEST KE Best U OLSS? Harga perfume pn RM 131 sahaja.. HARGA Mampu milik u olss... Nak harga super special Jum WhatsApp saya utk MINGGU GAJI sahaja. www.wasap.my/60123661917 www.wasap.my/60123661917 www.wasap.my/60123661917 #marykay #marykaymalaysia
BelezaComConfiança
1 1
📣📣 Meninas quero pedir-vos um favor!! ➡️Infelizmente ainda há muitas mulheres sem confiança e como sabem esse é um dos lemas Mk!! ❤️ ➡️Depois desta sondagem vou publicar um vídeo que tenho a certeza que te vai emocionar! ➡️Mas agora!!! Preciso da tua ajuda 👇👇👇👇 📣📣Quem desse lado adora curvas? Coloque aqui em baixo pff 👇😍 Linda a Andressa não acham?? 😃❤️ #BelezaComConfiança
Marykay, Marykayrussia, Marykay_уход
0 0
3D-ПРОРЫВ в антиэйдж уходе😍✨ ⠀ TimeWise «Чудо-набор» Age Minimize 3D Mary Kay® ⠀ Защитит кожу, замедлит ее старение и сохранит молодость! Видимые результаты уже через 4 недели! ⠀ 🌸 Очищающее средство «4-в-1»TimeWise Age Minimize 3D Mary Kay® ◽️ Утром и вечером нежными круговыми движениями нанеси небольшое количество очищающего средства на предварительно смоченную водой кожу лица, избегая области вокруг глаз. Тщательно смой средство тёплой водой. ⠀ 🌸 Дневной крем с SPF 30 TimeWise Age Minimize 3D Mary Kay® 🌸 Ночной крем TimeWise Age Minimize 3D Mary Kay® ◽️ Следуя массажным линиям, нанеси небольшое количество крема на чистую кожу. ⠀ 🌸 Крем для кожи вокруг глаз Mary Kay® ◽️ Утром и вечером аккуратно нанеси крем безымянным пальцем на кожу вокруг глаз (по орбитальной косточке) в направлении от внешнего уголка глаза к носу по нижнему веку, и от носа к внешнему уголку глаза - по верхнему. Старайся не растягивать кожу. ⠀ #marykay #marykayrussia #marykay_уход#ekaterinburg
Beautyconsultant, Marykay, Beautywithme
0 0
Kitaran pemulihan kulit : 💥 Release 💐 Relax 💐 Revive 💐 Renew Apabila kita mengguna pakai produk baru yang natural@semulajadi, contohnya makanan, minuman, atau skincare, terdapat 4 proses yang akan berlaku.. 1. Release (Singkir) Satu proses pembuangan toksin @ bahan kimia. Tempohnya bergantung pada individu. Ada individu yang menerima kesan ketara seperti jerawat atau kekeringan (terutama individu dengan sejarah produk peeling) dan ada individu yang tidak (kulit normal dan tiada sejarah produk peeling). 2. Relax (Rehat) Organ atau kulit akan berehat, back to normal, setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran. Kulit akan kembali ke warna asal atau kulit yg pernah rosak akibat peeling produk, akan bertukar menjadi sedikit gelap. 3. Revive (Pulih) Baik pulih sel sel yang telah rosak akan berlaku. Dalam & luaran. Sel kulit baru mulai keluar. 4. Renew (Ganti) Sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dengan sel-sel kulit baru yang lebih bersih dan sihat. Seandainya kita tukar produk, tapi tak ada perubahan yang berlaku dalam waktu terdekat atau makin teruk, itu NORMAL. Paling kurang mesti ambil masa 6 bulan untuk lengkapkan semua proses di atas. Itu pun jika sejarah produk anda tidak merangkumi kandungan yang berbahaya (merkuri, hydrokuinon dan sbgainya). Kenapa? Sebab kitaran proses sel kulit baru adalah dalam tempoh 28 hari sekali. So untuk kulit sihat dengan tempoh pantas atau serta merta adalah mustahil. Tapi pastikan sentiasa rujuk pada beauty consultant anda. Jika berhenti di bulan ke 3-4 bermaksud baru habis proses relax. Tak sempat pulih dan renew lagi. So, dia akan dapat kulit yang mula hendak kembali normal sahaja, hanya toksik sahaja tak ada kat kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru. proses tak berjaya complete sebenarnya. Kesimpulannya, konsisten dan yakin dan SABAR especially apabila menggunakan produk yg berasaskan bahan aktif botani dan bebas daripada sebarang kimia merbahaya lnsyaAllah masalah anda mampu dirawat. Love and belief, Perunding Kecantikan Anda Mary Kay Malaysia. #beautyconsultant #marykay #beautywithme #freescankulit #freescankulit
Marykaylipmatte, Lipmatte, Makeup
0 0
Best kan? Lipmatte yang sangat best. Ringan dan lembut. Rasa seperti tak pakai lipstick. Tengok cermin baru teringat ada lipstick di bibir 😂😂😂 Mudah disapu dan mudah juga dibersihkan. Sangat simple. Warna-warnanya pun sesuai untuk pelbagai jenis ton kulit. Semua boleh ngam. Dengan Mary Kay, takkan ada seorang pun yang akan tercicir kerana produknya dicipta dan lengkap diuji khas untuk semua 😉. Boleh pm Zuzu untuk sebarang info lanjut. #marykaylipmatte #lipmatte #makeup #cosmetics #beautyhacks #goal #marykay
Beautyconsultant, Marykay, Beautywithme
1 0
Kitaran pemulihan kulit : 💥 Release 💐 Relax 💐 Revive 💐 Renew Apabila kita mengguna pakai produk baru yang natural@semulajadi, contohnya makanan, minuman, atau skincare, terdapat 4 proses yang akan berlaku.. 1. Release (Singkir) Satu proses pembuangan toksin @ bahan kimia. Tempohnya bergantung pada individu. Ada individu yang menerima kesan ketara seperti jerawat atau kekeringan (terutama individu dengan sejarah produk peeling) dan ada individu yang tidak (kulit normal dan tiada sejarah produk peeling). 2. Relax (Rehat) Organ atau kulit akan berehat, back to normal, setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran. Kulit akan kembali ke warna asal atau kulit yg pernah rosak akibat peeling produk, akan bertukar menjadi sedikit gelap. 3. Revive (Pulih) Baik pulih sel sel yang telah rosak akan berlaku. Dalam & luaran. Sel kulit baru mulai keluar. 4. Renew (Ganti) Sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dengan sel-sel kulit baru yang lebih bersih dan sihat. Seandainya kita tukar produk, tapi tak ada perubahan yang berlaku dalam waktu terdekat atau makin teruk, itu NORMAL. Paling kurang mesti ambil masa 6 bulan untuk lengkapkan semua proses di atas. Itu pun jika sejarah produk anda tidak merangkumi kandungan yang berbahaya (merkuri, hydrokuinon dan sbgainya). Kenapa? Sebab kitaran proses sel kulit baru adalah dalam tempoh 28 hari sekali. So untuk kulit sihat dengan tempoh pantas atau serta merta adalah mustahil. Tapi pastikan sentiasa rujuk pada beauty consultant anda. Jika berhenti di bulan ke 3-4 bermaksud baru habis proses relax. Tak sempat pulih dan renew lagi. So, dia akan dapat kulit yang mula hendak kembali normal sahaja, hanya toksik sahaja tak ada kat kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru. proses tak berjaya complete sebenarnya. Kesimpulannya, konsisten dan yakin dan SABAR especially apabila menggunakan produk yg berasaskan bahan aktif botani dan bebas daripada sebarang kimia merbahaya lnsyaAllah masalah anda mampu dirawat. Love and belief, Perunding Kecantikan Anda Mary Kay Malaysia. #beautyconsultant #marykay #beautywithme #freescankulit #freescankulit
Lipstickmarykay, Marykayampang, Marykaybestseller
0 0
❤️JUJUR DARI HATI ❤️ . gel mask sangat best ! Skin jadi sangat smooth bangun pagi ! And of course kulit jadi muda remaja 😆 . 🍒BAHAN GEL MASK 🍒 . Ada vit B3 ! Ekstrak biji berangan ! Vit E & Acai Beri ! . ASID HYALURONIC. . Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic nie antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan yang berpunca dari aktiviti free radical?. . Produk kosmetic yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembab terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya ke dalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic acid nie, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan? 😍. . Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener and Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembabkan kulit ! 😍. . Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10 tahun lebih muda? INI JAWAPAN NYA ! 😍. . Sharing with love😉. . 🛍Free Postage Seluruh Malaysia⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍Free gift⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍Free MK Samples⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍Free MK Catalogue & ordering sheets⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link on bio ✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 𝐘𝐎𝐔𝐑 𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent Beauty Consultant🎈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link on bio✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Anis 🌷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Independent Beauty Consultant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mary Kay Malaysia💞⠀⠀ Wasap.my/60132014303⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lipstickmarykay #marykayampang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykaymalaysia #timewise3dmarykay
Marykay, Marykaykl, Marykayselangor
1 0
Barang dah sampai and nak agihkan pada customer 😍 . . Mary Kay Beauty Consultant 📲☎️DM/PM/WhatsApp 011-23548589 (aenn) 🙋🏼 . . #marykay #marykaykl #marykayselangor #marykaycheras #marykaysabahsarawak #marykayskincare #mukacantikmenawan #mukaberminyakpuncajerawat #happymukacantik #marykaymalaysia #marykaypahang #kulitputihbersih #marykayaenntestimoni
Marykay, Usa, Injured
2 2
Now i just get lonely. I'm all i got anyway! . . . #marykay #usa #injured #fine #bandage
Next page