2.6K images of Fooddeliveryjohorbahru

Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
0 0
1000 BIJI KEK COKLAT NI TERJUAL SETIAP HARI. 😱 . Nama kek ni kek DFCC. Kek devil coklat (DFCC) ni... laku gila, sebab rasa coklat dia power. Pastu kek kekal lembut dan gebu walaupun simpan selama 2BULAN. . . Ikut citarasa korang. Nak Satu tingkat, dua tingkat, yg kosong, yg ada berries... boleh pilih yg mana sesuai ikut majlis dan pilihan masing2. . . Yg penting... semua pun sedapppp. Kek DFCC paling basic harga dia RM40 je tauu. . . Tapi kalau korang nk 2 layers... siap buah2 tabur penuh boleh buat mandi, ha yg tu mahal sikit la. RM110 macamtu. Tengok la kan, buah berries yg kitorang guna tu banyak mana pulak. Nk buat mandi pun boleh 😂 . . Tapi itupun, ramai yg cakap harga berbaloi baloi. . .. . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
1 0
Pecan Butterscotch By Mamasab Bakery🔥🔥 Kek lelehan apa ni 😂😂😂😂😂 . Ni laa kek pecan butterscotch toink toink gebu gabas 😍😍😍😍 . Di topping dengan krim Special yang di buat khas & disiram dengan sos butterscotch lepastu ada lagi tau tambah pula dengan kacang pecan 🥰🥰🥰🥰 . Saiz 7” rm40 Saiz 10” rm65 Saiz 12” rm85 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
1ST, 2ND, 3RD
9 0
Semangatkn mood harini dgn sekotak BPC ! Boleh dapatkn di 3 branch BPC :- . . . #1ST - ( BANDAR BARU UDA ) 📍15 , Jalan padi 2 , Bandar Baru Uda (Berhadapan rumah , ada khemah putih) ⏰ Buka 12 tgh hari - 10 malam . . #2ND - ( GELANG PATAH ) 📍Jalan nusaria 9 , Taman nusantara (Berhadapan padang Sek Keb Nusantara) ⏰ Buka 11 pagi - 6 petang . . #3RD - ( SENAI ) 📍321 , Jalan bintang utama , Taman bintang utama , Senai (Berhadapan kedai Abibz Babershop) ⏰ Buka 12 tgh hari - 9 malam . . . 🛵 Delivery JB | GELANG PATAH 🔥 📲 017 . 715 . 1871 📲 017 . 715 . 1871 . . . #delivery #deliveryservice #deliveryfood #fooddelivery #fooddeliveryjb #fooddeliveryjohorbahru #deliveryjb #deliveryfoodjb #deliverypisangcheese #deliverypisangcheesejb #pisanggorengdeliveryJB #codmakanan #codjb #codmakananjb #deliveryjohorbahru #instafamous #trend #viral #tiktok #tiktokmalaysia #makananviral #pisangcheesejb #pisangcheesejohorbahru #Saltedcaramel
MamaSabAzlina, Dessertdeliverymalaysia, Mamasabagent
2 0
Kek kegemaran sis selepas brownies 😋 . . Tak terlalu manis, just nice. . . Takda bau telor. Bau dia sangat wangi, menggoda perut yg lapar. . . Tekstur tak lembut, tak keras... Ala2 brownies. . . Dalam diaaaa pula dipenuhi choc chip yang rangup. . . Memang cukup sedap 😍😍😍 . . Bila makan rasa tak nak berhenti 🤗🤗🤗 . . . RM35 RM35 RM35 . . Penghantaran sekitar KL, SELANGOR, KUANTAN, JB. . Penghantaran ke Utara setiap Khamis. . Negeri2 lain special delivery by road tour. . . WhatsApp sis untuk tempahan. Just klik link di bio. . . #mamaSabAzlina 019.3498.133 . . #dessertdeliverymalaysia #mamasabagent #fooddeliverykuantan #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypasirgudang #cakedeliverykl #cakedeliverypj #cakedeliveryklang #surprisedeliverymontkiara #surprisedeliverypj #surprisedeliveryklang #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverykuantan #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya #congobar #congobarsklang
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
1 0
Gerammm je aku dengan satu bakery ni tau ! ada ke pergi buat discount price sampai 36%, siap delivery disediakan, ready stok pulak tu, paling best xde minimum order 😱😱😱 . Nak order 10 set ke 5 set ke 1 set pun diaccept ya, as long sayang2 onz nak delivery atau walk-in. Cuma delivery ada minimum charge laa RM10, kalau ada teknologi minyak petrol boleh ganti air in sha Allah free delivery seluruh Malaysia 😂 . Offer ni tak lama dan selalunya item sold out, pliss pliss pliss kalau betul sayang2 nak grab, set date & time, pakej mana nak🥳🌹 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
18 0
1000 BIJI KEK COKLAT NI TERJUAL SETIAP HARI. 😱 . Nama kek ni kek DFCC. Kek devil coklat (DFCC) ni... laku gila, sebab rasa coklat dia power. Pastu kek kekal lembut dan gebu walaupun simpan selama 2BULAN. . . Ikut citarasa korang. Nak Satu tingkat, dua tingkat, yg kosong, yg ada berries... boleh pilih yg mana sesuai ikut majlis dan pilihan masing2. . . Yg penting... semua pun sedapppp. Kek DFCC paling basic harga dia RM40 je tauu. . . Tapi kalau korang nk 2 layers... siap buah2 tabur penuh boleh buat mandi, ha yg tu mahal sikit la. RM110 macamtu. Tengok la kan, buah berries yg kitorang guna tu banyak mana pulak. Nk buat mandi pun boleh 😂 . . Tapi itupun, ramai yg cakap harga berbaloi baloi. . .. . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
5 0
Jeng jeng jeng . . Kek ni Nutella gunung berapi atau nutella oat bar namanya.. . Pagi2 ni team dah start bake utk kek api plak... Penangan combo new kan 😉 . Syg2 yg belum pernah cuba patut cuba taw sebab kek ni yg paling berkhasiat.. Takde telur n kek ni penuh dgn oat gitew.. . Yg nak diet tapi nak makan kek boleh request yg ni k 😘 . . RM40 RM40 RM40 . Order boleh klik link di bio okay 😘 . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
3 0
Combo abang sado 💪🏻💪🏻 . Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱😱 . ✔ Tak perlu simpan dalam peti ais ✔ Letak je kat luar (suhu bilik) ✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek ✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja . Brownies Legend Brownies Mixnut Nutella Gunung Berapi Conga Bar . Memang berbaloi uolsss 💪💪 . . RM40 RM40 RM40 . . Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
3 0
Sayang2 yang tercari-cari snack untuk anak2 semasa dalam perjalanan balik kampung atau untuk sarapan ke sekolah.. . . Domisi adalah salah satu snack yang senang dibawa kemana2 sahaja tau...siapa kata domisi tak boleh buat sarapan...boleh tau domisi + susu segar sedap x terkata tau..siapa yang belum cuba lagi kombinasi domisi dgn susu jomm pakat ramai2 rasa... . . Satu pack 180g hanya Rm18 ringgit sahaja.. . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Appecut, Appecutmax, Appecutfeedback
0 0
Repost by @reposta.app_ ——— Assalamualaikum good morning, ada tak yg rasa badan da naik mendadak since raya hari tu? Nak diet tapi asyik bg alasan esok je? . Haaaaaaa korang try lah dulu Appecut Max ni sure korg suka lain dari produk2 yg ada kt market skrg. . First, Appecut Max ni BUKAN UBAT KURUS‼️korang mesti nak sgt diet tapi susah betul nak control selera kan??? Appecut max ni adalah supplement yg menolong korg untuk cut selera makan yg mcm bela saka tu. So sgt membantu utk lose weight sbb dah takde cravings. . Second, Appecut max ni melawaskan especially sesiapa yang susah membuang tu. Tapi Appecut max yg power ni TAK CERI BERI TAU‼️So korang tak mengganggu kerja/plan korg seharian tu. . Third, Appecut ni sesuai untuk SEMUA ORANG‼️Termasuklah ibu yg menyusu. Ingredients semua adalah natural ingredients. Banyak testimoni ibu menyusu. Susu tetap meriah. . Forth, Appecut Max harganya sangat BERPATUTAN‼️Korg takyah berhabis beratus2 untuk nak kurus. Harga appecut sgt laaahhhh murahhhh tapi kesan sgt effective.! . Fifth, flavour @appecutpower ni SANGAT SEDAP‼️mcm korang minum hot choc. So takdelah susah nan telan nak kena blend dgn buah2 lah apa lah. Bancuh and terus minum. Senang! . Last, Appecut Max power ni HALAL & KKM CERTIFIED‼️So korang consume dengan hati yang tenang. Product yg sangat effective dan selamat! . Cepat lah cuba SEKARANG‼️ . http://AppecutDealerMelaka.wasap.my 012 6271034 012 6271034 . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutmaxfeedback #appecutpower #journeykurus #bajuplussizemurah #venocut #ladyup #lipocut #fooddeliveryjb #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypasirgudang #jjcm #jalanjalancarimakan #appecutdealermelaka
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
5 0
🍪 Kalau nak tahu Congo Bar Mamasab ni kayaaaa. Kaya dengan Chocolate chip wehh. Dah la dalam dah ada chocolate chip kat luar pon nak tabur gak ? Memang gilaa. Bape byk gila daaa . . . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
1ST, 2ND, 3RD
19 0
The Real Pisang Goreng Cheese In JB 🔥 JOM penduduk JB , penduduk GELANG PATAH , penduduk SENAI , kita makan pisang goreng cheese harini 🤩🤤 . . . #1ST - ( BANDAR BARU UDA ) 📍15 , Jalan padi 2 , Bandar Baru Uda (Berhadapan rumah , ada khemah putih) ⏰ Buka 12 tgh hari - 10 malam . . #2ND - ( GELANG PATAH ) 📍Jalan nusaria 9 , Taman nusantara (Berhadapan padang Sek Keb Nusantara) ⏰ Buka 11 pagi - 6 petang . . #3RD - ( SENAI ) 📍321 , Jalan bintang utama , Taman bintang utama , Senai (Berhadapan kedai Abibz Babershop) ⏰ Buka 12 tgh hari - 9 malam . . . 🛵 Delivery JB | GELANG PATAH 🔥 📲 017 . 715 . 1871 📲 017 . 715 . 1871 . . . #delivery #deliveryservice #deliveryfood #fooddelivery #fooddeliveryjb #fooddeliveryjohorbahru #deliveryjb #deliveryfoodjb #deliverypisangcheese #deliverypisangcheesejb #pisanggorengdeliveryJB #codmakanan #codjb #codmakananjb #deliveryjohorbahru #instafamous #trend #viral #tiktok #tiktokmalaysia #makananviral #pisangcheesejb #pisangcheesejohorbahru #Saltedcaramel
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
3 0
Gerammm je aku dengan satu bakery ni tau ! ada ke pergi buat discount price sampai 36%, siap delivery disediakan, ready stok pulak tu, paling best xde minimum order 😱😱😱 . Nak order 10 set ke 5 set ke 1 set pun diaccept ya, as long sayang2 onz nak delivery atau walk-in. Cuma delivery ada minimum charge laa RM10, kalau ada teknologi minyak petrol boleh ganti air in sha Allah free delivery seluruh Malaysia 😂 . Offer ni tak lama dan selalunya item sold out, pliss pliss pliss kalau betul sayang2 nak grab, set date & time, pakej mana nak🥳🌹 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
18 0
Combo abang sado 💪🏻💪🏻 . Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱😱 . ✔ Tak perlu simpan dalam peti ais ✔ Letak je kat luar (suhu bilik) ✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek ✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja . Brownies Legend Brownies Mixnut Nutella Gunung Berapi Conga Bar . Memang berbaloi uolsss 💪💪 . . RM40 RM40 RM40 . . Ratusan biji keluar setiap hari nak aiii.. Peminat dia ramai 😜😜😜 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
3 0
❤️❤️❤️ 🏆* Promosi Superbrands‼️‼️ 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab 🔥🔥Pakej C🔥🔥 Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Appecut, Appecutmax, Appecutfeedback
5 0
Assalamualaikum good morning, ada tak yg rasa badan da naik mendadak since raya hari tu? Nak diet tapi asyik bg alasan esok je? . Haaaaaaa korang try lah dulu @appecutpower ni sure korg suka lain dari produk2 yg ada kt market skrg. . First, @appecutpower ni BUKAN UBAT KURUS‼️korang mesti nak sgt diet tapi susah betul nak control selera kan??? @appecutpower ni adalah supplement yg menolong korg untuk cut selera makan yg mcm bela saka tu. So sgt membantu utk lose weight sbb dah takde cravings. . Second, @appecutpower ni melawaskan especially sesiapa yang susah membuang tu. Tapi @appecutpower ni TAK CERI BERI TAU‼️So korang tak mengganggu kerja/plan korg seharian tu. . Third, @appecutpower sesuai untuk SEMUA ORANG‼️Termasuklah ibu yg menyusu. Ingredients semua adalah natural ingredients. Banyak testimoni ibu menyusu. Susu tetap meriah. . Forth, @appecutpower harga sangat BERPATUTAN‼️Korg takya berhabis beratus2 untuk nak kurus. Harga appecut sgt laaahhhh murahhhh tapi kesan sgt effective. . Fifth, flavour @appecutpower ni SANGAT SEDAP‼️mcm korang minum hot choc. So takdelah susah nan telan nak kena blend dgn buah2 lah apa lah. Bancuh and terus minum. Senang! . Last, @appecutpower ni HALAL & KKM CERTIFIED‼️So korang consume dengan hati yang tenang. Product yg sangat effective dan selamat! . Cepat lah cuba SEKARANG‼️ . POSTAGE & COD AVAILABLE: ✅KUALA LUMPUR ✅SHAH ALAM ✅PASIR GUDANG ✅JOHOR BAHRU . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutmaxfeedback #appecutpower #journeykurus #bajuplussizemurah #venocut #ladyup #lipocut #fooddeliveryjb #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypasirgudang #jjcm #jalanjalancarimakan
Appecut, Appecutmax, Appecutfeedback
2 0
Assalamualaikum good morning, ada tak yg rasa badan da naik mendadak since raya hari tu? Nak diet tapi asyik bg alasan esok je? . Haaaaaaa korang try lah dulu @appecutpower ni sure korg suka lain dari produk2 yg ada kt market skrg. . First, @appecutpower ni BUKAN UBAT KURUS‼️korang mesti nak sgt diet tapi susah betul nak control selera kan??? @appecutpower ni adalah supplement yg menolong korg untuk cut selera makan yg mcm bela saka tu. So sgt membantu utk lose weight sbb dah takde cravings. . Second, @appecutpower ni melawaskan especially sesiapa yang susah membuang tu. Tapi @appecutpower ni TAK CERI BERI TAU‼️So korang tak mengganggu kerja/plan korg seharian tu. . Third, @appecutpower sesuai untuk SEMUA ORANG‼️Termasuklah ibu yg menyusu. Ingredients semua adalah natural ingredients. Banyak testimoni ibu menyusu. Susu tetap meriah. . Forth, @appecutpower harga sangat BERPATUTAN‼️Korg takya berhabis beratus2 untuk nak kurus. Harga appecut sgt laaahhhh murahhhh tapi kesan sgt effective. . Fifth, flavour @appecutpower ni SANGAT SEDAP‼️mcm korang minum hot choc. So takdelah susah nan telan nak kena blend dgn buah2 lah apa lah. Bancuh and terus minum. Senang! . Last, @appecutpower ni HALAL & KKM CERTIFIED‼️So korang consume dengan hati yang tenang. Product yg sangat effective dan selamat! . Cepat lah cuba SEKARANG‼️ . POSTAGE & COD AVAILABLE: ✅KUALA LUMPUR ✅SHAH ALAM ✅PASIR GUDANG ✅JOHOR BAHRU . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutmaxfeedback #appecutpower #journeykurus #bajuplussizemurah #venocut #ladyup #lipocut #fooddeliveryjb #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliverypasirgudang #jjcm #jalanjalancarimakan
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
8 0
Nutella Gunung Berapi 🌋 . . RM40 RM40 RM40 . . . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Mamasabbakery, Mamasabpasirgudang, Mamasabjohorbahru
246 7
CHOC MOIST MAMASAB BUKAN BIASHE BIASHE Sebab apa?? Semestinya permintaan kek ni sangat tinggi. Beribu pack chocolate moist team bake..Ehhh kukus setiap hari😙😙 Kualiti dia sangat2 berbeza dengan yang biasa. Kek pun dah pakai PURE CHOCOLATE, bukan PAKAI SERBUK CHOC CAMPUR SUSU CAMPUR MINYAK tauu. Topping dia pula jangan cita lah kita guna DARK CHOCOLATE COIN. Agak2 macam mana rasa dia bila guna bahan2 premium. WOWEE PADUUU guys sedapp dan moissstt sangat. Alhamdulillah ramai yang berpuas hati bila menikmati choc moistt ni🥰🥰 Makan sebekas tak cukupp😂 Cepatt sape nak! kita boleh hnta smpai depan rumah😍 #mamasabbakery #mamasabpasirgudang #mamasabjohorbahru #chocolatemoist #fooddeliverypasirgudang #fooddeliveryjohorbahru
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
15 0
Jeng jeng jeng . . Kek ni Nutella gunung berapi atau nutella oat bar namanya.. . Pagi2 ni team dah start bake utk kek api plak... Penangan combo new kan 😉 . Syg2 yg belum pernah cuba patut cuba taw sebab kek ni yg paling berkhasiat.. Takde telur n kek ni penuh dgn oat gitew.. . Yg nak diet tapi nak makan kek boleh request yg ni k 😘 . . RM40 RM40 RM40 . . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
2 0
❤️❤️❤️ 🏆* Promosi Superbrands‼️‼️ 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab 🔥🔥Pakej B🔥🔥 Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
2 0
❤️❤️❤️ 🏆* Promosi Superbrands‼️‼️ 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab 🔥🔥Pakej D🔥🔥 Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
1 0
❤️❤️❤️ 🏆* Promosi Superbrands‼️‼️ 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Popiacarbonara, Popiacarbonarasedap, Popiacarbonarafrozenjb
10 0
NAMPAK TAK CAIR DI DALAM CRUNCHY DI LUAR 🤤🤤🤤🤤 Salam semua. Saya ada menjual popia carbonara frozen. Makan time hujan hujan, time lapar, time ptg ptg memang padu beb. Apa yang best pasal popia carbonara ni: ✅ CRUNCHY DI LUAR ✅ CAIR DI DALAM ✅ SANGAT SANGAT CREAMY ✅ INTI TAK KEDEKUT ✅ PENUH INTI AYAM SOSEJ DAN CENDAWAN ✅ MAKAN SEKALI MESTI NAK LAGI CONFIRM CAS COD MENGIKUT AREA: PASIR GUDANG: RM2-RM4 (NO MIN ORDER) JOHOR BAHRU: RM5-RM8 (MIN ORDER 2 PACK) SIAPA YANG BELI 3 PACK KE ATAS SAHAJA FREE COD ‼️ RM10 SAHAJA SATU PACK (12 pieces) NAK ORDER TEKAN LINK DI BAWAH YE ⬇️ www.wasap.my/60176316643 #popiacarbonara #popiacarbonarasedap #popiacarbonarafrozenjb #popiacarbonarafrozen #popiacarbonaramurah #popiacarbonaraviral #popiacarbonarapasirgudang #codpasirgudang #codjohorbahru #codjb #codkotamasai #codserialam #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang #pasirgudang #fooddeliveryjohorbahru #johorbahru #delieveryfoodmasai #deliveryfoodjb #codkotamasai #codserialam #codpasirgudang #codbukitdahlia #codtamanrinting
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
7 1
Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni.. . PANDAN GULA MELAKA COOKIES . Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋 . . . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #kekgulapandanmelaka #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Kambingperap, Kambingbakar, Kambingperapmamasab
6 0
Hebat betul penangan kambing perap sabrina bakery ni kan? . 👉 tak bau hamis . 👉 rasa kambing pun kurang sangat . 👉 daging yang super lembut dan tak liat. . 👉 bahan perap yang memikat dan terpikat . lagi 1 kan, kambing perap ni hanya menggunakan bahagian bahu sahaja , in shaa ALLAH lembut dan takkan mengecewakan anda 😍😍 in shaa ALLAH 8 minit dah cukup masak. Settle..boleh terus makan.. . Nk masak guna kuali boleh, pakai arang ala2 BBQ boleh, microwace/oven pon boleh and my favourite...guna air fryer je(paling sedap sebab rasa rempah dia meresap terus ke dalam kambing🐑🐑🐑🐑🐑...) . . Jimat masa sangat2.. Tak payah main tumbuk2 dan blander kat dapur 😋😋😋 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . . #kambingperap #kambingbakar #kambingperapmamasab #kambingperapfrozen #kambinggrill #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
0 0
❤️❤️❤️ 🏆*Promosi Superbrands* 👏🏻👏🏻Tahniah kepada founder Mamasab Bakery diatas pengiktirafan yang diperolehi. 👍👍 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab *PAKEJ D* 🎯 pecan butterscoth 7" 🎯 cornflake cookies Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
1 0
❤️❤️❤️ 🏆*Promosi Superbrands* 👏🏻👏🏻Tahniah kepada founder Mamasab Bakery diatas pengiktirafan yang diperolehi. 👍👍 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab *PAKEJ A* 🎯 PGM@7" 🎯 cookiss pgm Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
0 0
❤️❤️❤️ 🏆*Promosi Superbrands* 👏🏻👏🏻Tahniah kepada founder Mamasab Bakery diatas pengiktirafan yang diperolehi. 👍👍 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab *PAKEJ A* 🎯 Brownies legend 7" 🎯 cookiss Mamaroacher Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
7 0
Kek tradisional yang dimodenkan dengan bahan-bahan premium antaranya Pati Pandan Original dan Butter Cream Import. Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap 🌹💖 . Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur Mamasab dan ditaburkan dengan "Hawaiin" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka 😋😋 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #kekgulapandanmelaka #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Kambingperap, Kambingbakar, Kambingperapmamasab
5 0
Terima kasih kpd customer2 yg sudi order kek mamasab dgn Wanie 😘 . . Nak hantar depan pintu rumah/office anda?Bagi tahu sahaja masa & bila utk kita delivery 🚗. . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . . #kambingperap #kambingbakar #kambingperapmamasab #kambingperapfrozen #kambinggrill #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Chocojar viral panas² dah restok gaiss! Jom dayah guide korang jana side income dengan chocojar 💕🍫
7 1
Chocojar viral panas² dah restok gaiss! Jom dayah guide korang jana side income dengan chocojar 💕🍫
1ST, 2ND, 3RD
38 3
3 topping mantap BPC yg kini menjadi pujaan hati penduduk JB . . . . #1ST - ( BANDAR BARU UDA ) 📍15 , Jalan padi 2 , Bandar Baru Uda (Berhadapan rumah , ada khemah putih) ⏰ Buka 12 tgh hari - 10 malam . . #2ND - ( GELANG PATAH ) 📍Jalan nusaria 9 , Taman nusantara (Berhadapan padang Sek Keb Nusantara) ⏰ Buka 11 pagi - 6 petang . . #3RD - ( SENAI ) 📍321 , Jalan bintang utama , Taman bintang utama , Senai (Berhadapan kedai Abibz Babershop) ⏰ Buka 12 tgh hari - 9 malam . . . 🛵 Delivery JB | GELANG PATAH 🔥 📲 017 . 715 . 1871 📲 017 . 715 . 1871 . . . #delivery #deliveryservice #deliveryfood #fooddelivery #fooddeliveryjb #fooddeliveryjohorbahru #deliveryjb #deliveryfoodjb #deliverypisangcheese #deliverypisangcheesejb #pisanggorengdeliveryJB #codmakanan #codjb #codmakananjb #deliveryjohorbahru #instafamous #trend #viral #tiktok #tiktokmalaysia #makananviral #pisangcheesejb #pisangcheesejohorbahru #Saltedcaramel
Popiacarbonara, Popiacarbonarasedap, Popiacarbonarafrozenjb
18 0
Salam semua. Saya ada menjual popia carbonara frozen. Makan time hujan hujan ni memang padu beb. Apa yang best pasal popia carbonara ni: ✅ CRUNCHY DI LUAR ✅ CAIR DI DALAM ✅ SANGAT SANGAT CREAMY ✅ INTI TAK KEDEKUT ✅ PENUH INTI AYAM SOSEJ DAN CENDAWAN ✅ MAKAN SEKALI MESTI NAK LAGI CONFIRM RM10 SAHAJA SATU PACK (12 pieces) NAK ORDER TEKAN LINK DI BAWAH YE ⬇️ www.wasap.my/60176316643 #popiacarbonara #popiacarbonarasedap #popiacarbonarafrozenjb #popiacarbonarafrozen #popiacarbonaramurah #popiacarbonaraviral #popiacarbonarapasirgudang #codpasirgudang #codjohorbahru #codjb #codkotamasai #codserialam #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang #pasirgudang #fooddeliveryjohorbahru #johorbahru #delieveryfoodmasai #deliveryfoodjb #codkotamasai #codserialam #codpasirgudang #codbukitdahlia #codtamanrinting
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
5 0
Gerammm je aku dengan satu bakery ni tau ! ada ke pergi buat discount price sampai 36%, siap delivery disediakan, ready stok pulak tu, paling best xde minimum order 😱😱😱 . Nak order 10 set ke 5 set ke 1 set pun diaccept ya, as long sayang2 onz nak delivery atau walk-in. Cuma delivery ada minimum charge laa RM10, kalau ada teknologi minyak petrol boleh ganti air in sha Allah free delivery seluruh Malaysia 😂 . Offer ni tak lama dan selalunya item sold out, pliss pliss pliss kalau betul sayang2 nak grab, set date & time, pakej mana nak🥳🌹 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Kambingperap, Kambingbakar, Kambingperapmamasab
14 0
KAMBING PERAP BERAPI by Mamasab Bakery 🐐🐐 . Hanya perlu grill sekejap saja..Dah boleh makan daging yang lembut dan berjus . Bayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit..Memang tak boleh nak diungkap lg kesedapan daging tu😋😋 . Daging kambing yang diimport khas dari New Zealand..Diperap pula dengan kombinasi sos perap dgn 19 rempah rahsia. Sampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging . Jangan risau bagi yang tak makan kambing..Kita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉 . . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 ✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25 . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #kambingperap #kambingbakar #kambingperapmamasab #kambingperapfrozen #kambinggrill #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Promosimamasab, Congobarsedap, Keksedapjb
1 0
❤️❤️❤️ 🏆*Promosi Superbrands* ‼️‼️‼️ 👏🏻👏🏻Tahniah kepada founder Mamasab Bakery diatas pengiktirafan yang diperolehi 👍👍 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab *Pakej C* 🎯Congo bar 7" 🎯cookies domisi Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #congobarsedap #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #cookiesjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
1 0
❤️❤️❤️ 🏆*Promosi Superbrands* 👏🏻👏🏻Tahniah kepada founder Mamasab Bakery diatas pengiktirafan yang diperolehi. 👍👍 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab *PAKEJ A* 🎯 Brownies legend 7" 🎯 cookiss Mamaroacher Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #tmndamansaraaliff #deliveryshahalam #deliveryputrajaya
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
1 0
❤️❤️❤️ 🏆*Promosi Superbrands* ‼️‼️ 👏🏻👏🏻Tahniah kepada founder Mamasab Bakery diatas pengiktirafan yang diperolehi 👍👍 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #suprisejbdelivery #tmndamansaraaliff #mamasabipoh #deliveryshahalam #mamasabputrajaya #deliveryputrajaya
Promosimamasab, Keksedapjb, Kekmamasab
2 0
❤️❤️❤️ 🏆*Promosi Superbrands* ‼️‼️ 👏🏻👏🏻Tahniah kepada founder Mamasab Bakery diatas pengiktirafan yang diperolehi 👍👍 🔥🔥Promosi bermula dari 6Nov-15Nov2019. Jom sama2 rasai keenakan serta kelainan rasa semua produk Mamasab Jom tekan link www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi www.wasap.my/60148181570/promosi #promosimamasab #keksedapjb #kekmamasab #kuihmuihjb #kuihjb #kekjb #suprisedjohor #mamasabkl #tampoi #deliveryfoodjohorbahru #fooddeliveryjohorbahru #nusajaya #kekpekannenas #deliverypasirgudang #suprisejbdelivery #tmndamansaraaliff #mamasabipoh #deliveryshahalam #mamasabputrajaya #deliveryputrajaya
Popiacarbonara, Popiacarbonarasedap, Popiacarbonarafrozenjb
9 0
Salam semua. Saya ada menjual popia carbonara frozen. Makan time hujan hujan ni memang padu beb. Apa yang best pasal popia carbonara ni: ✅ CRUNCHY DI LUAR ✅ CAIR DI DALAM ✅ SANGAT SANGAT CREAMY ✅ INTI TAK KEDEKUT ✅ PENUH INTI AYAM SOSEJ DAN CENDAWAN ✅ MAKAN SEKALI MESTI NAK LAGI CONFIRM RM10 SAHAJA SATU PACK (12 pieces) NAK ORDER TEKAN LINK DI BAWAH YE ⬇️ www.wasap.my/60176316643 #popiacarbonara #popiacarbonarasedap #popiacarbonarafrozenjb #popiacarbonarafrozen #popiacarbonaramurah #popiacarbonaraviral #popiacarbonarapasirgudang #codpasirgudang #codjohorbahru #codjb #codkotamasai #codserialam #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang #fooddeliveryjb #fooddeliverypasirgudang #pasirgudang #fooddeliveryjohorbahru #johorbahru #delieveryfoodmasai #deliveryfoodjb #codkotamasai #codserialam #codpasirgudang #codbukitdahlia #codtamanrinting
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
4 0
Combo Dasyat Gilerr 🥳 💖 Antara fav combo di Mamasab Bakery 🤭🤭 Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 . . 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇 💓️Pandan Gula Melaka 💓️Red Velvet 💓️Pecan Butterscotch 💓Devil Food Chocolate Cake Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan. Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉 . Saiz 7" Rm40 sahaja . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Dessertmalaysia, Keksedap, Fooddelivery
7 0
Terima kasih kpd customer2 yg sudi order kek mamasab dgn Wanie 😘 . . Nak hantar depan pintu rumah/office anda?Bagi tahu sahaja masa & bila utk kita delivery 🚗. . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Mamasablover, Mamasablover, Dessertmalaysia
14 0
DASYATNYAAA COMBO DASYAT MAMASAB*🙀 Setiap hari BERIBU-RIBU BIJI KEK combo dasyat keluar dari kafe mamasab tauu🧐 Sis tgok je dari jauhh #mamasablover ni da sampai tahap  hari2 mandi kek ni..😂 . . Mana taknyaa kek mamasab FRESH BAKE setiap hari..tak sempat keluar loyang orang da beratur nak kek mamasab ni🙀 betul2 fresh ni😂😂 . . Tq #mamasablover untuk kasih sayang yang tak berbelah bahagi sebagaimana kasih sayang yang team mamasab curahkan dalam kek yang beribu-ribu biji tu😂😂 . . . Nanti esok kalu rasa tak cukup nak mandi kek tu haaa save laa nombor sis siap2 yaa😂😂 . . RM40 RM40 RM40 . . . KAWASAN2 DELIVERY:- 🛵SEKITAR KUALA LUMPUR 🛵SEKITAR SELANGOR 🛵SEKITAR N.SEMBILAN 🛵KUANTAN 🛵JOHOR BAHRU . . *DELIVERY CHARGE RATE MENGIKUT KAWASAN . . NAK ORDER? WHATSAPP NO BI BAWAH INI @ TEKAN LINK DI BIO IG . . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . 📲 010 2952015 . . #dessertmalaysia #keksedap #fooddelivery #mamasabbakery #sabrinabakery #fooddeliverybangi #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliverybangsar #fooddeliverysubang #brownies #browniesedap #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykajang #deliveryfoodsubangjaya #deliveryfoodpetalingjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryservice #kek #kekmurah #mamasablovers #tempahankek #jjcm #fooddeliveryjohorbahru #fooddeliveryjb
Akakayam, Spicychicken, Cheesy
102 0
✨ SALAM MAULIDUR RASUL ✨ Selamat menyambut Maulidur Rasul 1441H/ 2019 kepada semua umat islam 😘 Semoga hari ini penuh dengan kegembiraan dan berselawat lah kita kepada Rasul tercinta. Salam maulidur rasul semua! ❤️ #akakayam #spicychicken #cheesy #laparcariakakayam #jommakan #kiniviral #makananviral #foodviralmy #viral #foodlover #instafood #jommakan #makananmurah #makanbest #mymakantv #maqanmy #motifviral #kiniviral #fooddeliveryjohorbahru #codjohorbahru #johorbahru #pasirgudang #skudai #kulai
Next page